Τροχαίο ατύχημα στην Καλαμάτα- Θάνατοι λουόμενων στο Ηράκλειο, Ν. Μουδανιά και Μυτιλήνη -

Τροχαίο ατύχημα στην Καλαμάτα - Θάνατοι λουόμενων στο Ηράκλειο, στα Νέα Μουδανιά και στη Μυτιλήνη - Διακομιδές ασθενών
 
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες επί της οδού Αναλήψεως στη  χερσαίας ζώνη λιμένα Καλαμάτας, όταν Ι/Χ αυτοκίνητο  που οδηγούσε  43χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε   με  Δ/Κ  όχημα   με οδηγό έναν 43χρονο ημεδαπό.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  του ανωτέρω οδηγού  Δ/Κ οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ  στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας  για περαιτέρω νοσηλεία απ΄ όπου και εξήλθε. 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο ανωτέρω οδηγός Ι/Χ, διότι το δίπλωμα που κατείχε δεν είχε διεθνή ισχύ καθώς για  πρόκληση σωματικών βλαβών.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα , από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΑΡΤΕΡΟΥ'', 77χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου «ΠΑΓΝΗ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου πού διενεργεί προανάκριση διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα , από τη θαλάσσια περιοχή ''ΜΟΥΡΙΕΣ''  Διονυσίου Χαλκιδικής, 79χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας, Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ η σορός πρόκειται να  μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκη για νεκροψία – νεκροτομή.
Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
 
*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή « ΠΕΔΗΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ» Λέσβου, 72χρονη.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ». 
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί προανάκριση,  διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Πάρου στο λιμάνι της Σύρου  με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, ένας 49χρονος και μία 66χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL