Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Στυλίδα – Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κίσσαμο Χανίων – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ζάκυνθο – Θάνατος λουόμενου στην Ιερισσό – Ημιβύθιση πλωτού ναυπηγήματος στην Θεσσαλονίκη –

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού ανδρός αγνώστων λοιπών στοιχείων

στη Στυλίδα – Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κίσσαμο Χανίων – Συλλήψεις

αλλοδαπών στην Ζάκυνθο – Θάνατος λουόμενου στην Ιερισσό – Ημιβύθιση πλωτ

ού ναυπηγήματος στην Θεσσαλονίκη – Διακομιδή ασθενούς

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

 

Αναγνωρίστηκε από ομοεθνείς του, η σορός ανδρός νεαρής ηλικίας που εντοπίστηκε την

 

26/07/2016, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ” Στυλίδας. 

Πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό.

 

*****

 

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κισσάμου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ “DIPIU” σημαίας Ιταλίας με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΛΑΣΑΡΝΑΣ” ν. Κρήτης.

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΜΠΑΛΟΣ ΣΤΑΡ” Ν. Χ. 230 στο οποίο επέβαινε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Το “DIPIU” ρυμουλκήθηκε από το “ΜΠΑΛΟΣ ΣΤΑΡ” και συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Κισσάμου ν. Κρήτης με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ “DIPIU” μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

*****

Στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 20 και 23 ετών, προέβησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Ζακύνθου στον μόλο Αγίου Νικολάου Ζακύνθου διότι έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ” Δ. Αριστοτέλη, 80χρονος.

Από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ο θάνατος του ανωτέρω και η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ιερισσού.

 

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη ημιβυθισμένου πλωτού ναυπηγήματος στη θαλάσσια περιοχή εκβολών του ποταμού “ΛΟΥΔΙΑ” Θεσσαλονίκης.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Ε.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι πρόκειται για τον πάκτωνα “ΣΙΛΙΝΤΑΡ 1” Ν.Ρ. 546 το οποίο δεν φέρει φωτοσήμανση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή διενεργείται προανάκριση.

 

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν.57, από το λιμάνι Νάξου στο λιμάνι Σύρου, 49χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL