Συλλήψεις για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων στην Ηγουμενίτσα – Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις στο Βόλο

 

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας  43χρονος οδηγός οχήματος τύπου CAMPERκαι η 45χρονη συνοδηγός του, διότι μετέφεραν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην πίσω πλευρά του οχήματος, είκοσι δύο χιλιάδες εννιακόσια σαράντα οκτώ (22.948) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με σκοπό την παράνομη μεταφορά τους στο εξωτερικό.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα και τα μεταφερόμενα τσιγάρα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

==========================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 26χρονη, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, τα οποία περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 1,29 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

==========================

Η Λιμενική Αρχή Βόλου ενημερώθηκε, χθες το απόγευμα, για περιστατικό διαπληκτισμού, στη θαλάσσια περιοχή Χόρτου Ν. Μαγνησίας, μεταξύ δύο ημεδαπών 38 και 60 ετών αντίστοιχα. Οι ανωτέρω βρισκόντουσαν  στο συγκεκριμένο σημείο, ο μεν 38χρονος με το επαγγελματικό του φουσκωτό σκάφος «ΣΙΛΕΝΣΙΟ»Τ.Β. 679, ο δε 60χρονος με το αλιευτικό του σκάφος «ΑΡΗΣ» Λ.Β. 7786.

Αποτέλεσμα του διαπληκτισμού ήταν ο τραυματισμός του 60χρονου στο δεξί μάτι, ο οποίος, αρχικά, μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Οι ανωτέρω αλληλομηνύθηκαν και κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου συνελήφθησαν, ενώ στη συνέχεια, αφέθησαν ελεύθεροι.

Προανάκριση, κατά την τακτική διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

 


Wildcard SSL