Τραυματισμός αλλοδαπής από εκμισθούμενη μηχανοκίνητη λέμβο στη Χαλκιδική –

Τραυματισμός αλλοδαπής από εκμισθούμενη μηχανοκίνητη λέμβο στη Χαλκιδική Θάνατος λουόμενου στο Ρέθυμνο – Εντοπισμός νεκρού δελφινιού στην Ιθάκη

 

Ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς του Α΄ Λιμενικού Τμήματος Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 46χρονης αλλοδαπής λουόμενης από εκμισθούμενη μηχανοκίνητη λέμβο που χειριζόταν η 41χρονη αδερφή της, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου ''ΔΗΜΗΤΡΑΚΙΑ'' Βουρβουρού Χαλκιδικής. Ειδικότερα, η ανωτέρω ενώ κολυμπούσε στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο, έπειτα από λάθος χειρισμό της λέμβου από την 41χρονη αδερφή της.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, από όπου πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή της με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο ''ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ'' Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω είχαν μεταβεί στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή από κοινού με φιλική τους παρέα, αποτελούμενη από οχτώ (08) ενήλικες και πέντε (05) παιδιά, κάνοντας χρήση εκμισθούμενων μηχανοκίνητων λέμβων μικρής ιπποδύναμης.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 41χρονη αλλοδαπή που χειριζόταν τη λέμβο, η οποία στη συνέχεια, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ρεθύμνου, 76χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου.

 

*****

 

Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Ιθάκης στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν του λιμένος Κιονίου Ιθάκης, θέση ''ΚΟΠΑΝΙ''.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομικής του ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL