Προσάραξη Ι/Φ στη Σκιάθο

Προσάραξη Ι/Φ στη Σκιάθο – Πνιγμός στη Ρόδο – Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Χίο- Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, για περιστατικό προσάραξης του Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ «ΕΛ ΝΙΝΙΟ» N.Π. 6948 στη θαλάσσια περιοχή διαύλου Ν. Σκιάθου – Πηλίου και συγκεκριμένα σε αβαθή υφάλου «ΛΕΥΤΕΡΗ», με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου παρέλαβε τους έξι (06) επιβαίνοντες και τους αποβίβασε στο λιμάνι της Σκιάθου, όντας όλοι καλά στην υγεία τους.

Το Ι/Φ «ΕΛ ΝΙΝΙΟ» αποκολλήθηκε ασφαλώς με συνδρομή του Τ/Χ σκάφους «ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ» Λ.Β. 11395 και κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι της Σκιάθου συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

Από τoπεριστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την Λιμενική Αρχή Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύθηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους.  

===================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΠΡΑΣΟΝΗΣΙΟΥ» Ρόδου, 47χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Γενναδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.     

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Λίνδου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

===================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, επί της Λεωφόρου Αιγαίου, όταν Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό 28χρονο συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό 17χρονο και συνεπιβάτη 16χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του οδηγού του δίκυκλου μοτοποδηλάτου καθώς και του συνεπιβάτη του, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

===================

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι Πάτρας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 20χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε πρόχειρα κρυμμένος εντός του χώρου φορτίου σε φορτηγό όχημα (τράκτορα / επικαθήμενο) το οποίο αποτελούνταν από παλέτες με σταφύλι, χωρίς να κατέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από την χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL