Σύλληψη αλλοδαπής για αμφιβόλου γνησιότητας έγγραφα στον Πειραιά – Σύλληψη αλλοδαπού για αντίσταση στην Πάτρα – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Μυτιλήνη

Σύλληψη αλλοδαπής  για αμφιβόλου γνησιότητας έγγραφα στον Πειραιά – Σύλληψη αλλοδαπού για αντίσταση στην Πάτρα –  Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα και στη Μυτιλήνη 
 
Μία 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Α' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο. 
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν  τρία (03) ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, με σκοπό την αναχώρησή της για το λιμένα Ρόδου. 
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
 
Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Β' Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην είσοδο του νότιου λιμένα Πατρών, για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απόπειρα απλής σωματικής βλάβης.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
*****
Ένας 32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, διότι έφερε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.
 
*****
Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του  Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης στο λιμένα Μυτιλήνης, διότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο. 
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το ανωτέρω ταξιδιωτικό έγγραφο.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL