Συνέχεια ενημερωτικών επισκέψεων της Ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Συνέχεια ενημερωτικών επισκέψεων της Ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

        Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές του Ανατολικού Αιγαίου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος και ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος συνοδευόμενοι και από τον Περιφερειάρχη της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Αργυρίου Ιωάννη την 03 και 04/09/2016 με το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης 090 ΄΄Γαύδος΄΄ επισκέφθηκαν τις Λιμενικές Αρχές Κω,  Καρδάμαινας, Καλύμνου, Πάτμου, Λειψών και Λέρου. Επίσης επισκέφθηκαν το στρατιωτικό φυλάκιο Φαρμακονησίου όπου και συναντήθηκαν με το στρατιωτικό προσωπικό του 588 Τάγματος Εθνοφυλακής που στελεχώνει το φυλάκιο, τα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το πλήρωμα του ΠΛΣ 137 της Λιμενικής Αρχής Λέρου.
         Η ηγεσία του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά, για το έργο και την εν γένει λειτουργία των Λιμενικών Αρχών καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπηρετούντα στελέχη ενθαρρύνοντάς τα  να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και φιλότιμο να επιτελούν τη δύσκολη αποστολή  τους.
        Κατά τις επισκέψεις  αυτές συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καλύμνου Γαλουζή Ιωάννη, τον Δήμαρχο Λέρου Κόλια Μιχαήλ, τον Δήμαρχο Λειψών Μάγγο Φώτιο, τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου Θεμέλαρο Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτμου Γαμπιέρη Αντώνιο καθώς και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου Τηλιακό Σακελλάριο. 
         Ο Αρχηγός και ο A’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνεχάρησαν το στελεχιακό δυναμικό των Υπηρεσιών που επισκέφθηκαν για την προσφορά τους.
         Οι επισκέψεις της ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε Λιμενικές Αρχές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου συνεχίζονται και σχετικά δελτία τύπου καθώς και φωτογραφικό υλικό  θα αναρτώνται στο www.hcg.gr. 

Κατηγορία:


Wildcard SSL