Τραυματισμός Κυβερνήτη Ι/Φ σκάφους στην Ερμιόνη – Θάνατος λουόμενων στην Βούλα και στην Τήνο – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Ιερισσό – Διακομιδή ασθενούς

Τραυματισμός Κυβερνήτη Ι/Φ σκάφους στην Ερμιόνη –   Θάνατος  λουόμενων στην Βούλα και στην Τήνο  –  Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Ιερισσό – Διακομιδή ασθενούς


Ενημερώθηκε βραδυνές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ερμιόνης για περιστατικό τραυματισμού στο κεφάλι 22χρονου αλλοδαπού Κυβερνήτη του Ι/Φ “AKROTERA” Ν.Π. 9054 το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια ν. Δοκού.
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο παρέλαβε τον ανωτέρω τραυματία από έτερο Ι/Φ “BALLON” Ν.Π. 9490 έχοντας πλήρως τις αισθήσεις του και τον μετέφερε στον λιμένα Ερμιόνης απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και στη  συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους για περαιτέρω αντιμετώπιση – παρακολούθηση.
Το “AKROTERA” πρόκειται να καταπλεύσει στον οικείο λιμένα υπό την διακυβέρνηση του Κυβερνήτη του  Ι/Φ “BALLON”.
Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή  “ΒΟΥΛΑΣ, 78χρονη.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ” Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από την θαλάσσια περιοχή  “ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ” ν. Τήνου, 81χρονου.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Τήνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Τήνου που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής.

*****
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιερισσού από Κυβερνήτη Α/Κ σκάφους “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν.Ι. 542 για περιστατικό προσάραξης Ι/Φ σκάφους “SOFIA” σημαίας Μάλτας με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην παραλία “ΣΑΥΡΙΔΗ” βόρεια Στρατωνίου και πλησίον ν. “ΛΕΥΤΕΡΙΔΕΣ”.
Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και το ανωτέρω Α/Κ σκάφος με τη συνδρομή των οποίων το Ι/Φ “SOFIA” αποκολλήθηκε και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε από το “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” συνοδεία του περιπολικού σκάφους  στο λιμένα Ιερισσού όπου κατέπλευσε ασφαλώς.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Ι/Φ “SOFIA”  μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος– Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες χθες,  από το λιμένα Αγίας Πελαγίας Κυθήρων στο λιμένα Νεάπολης Βοιών, με το Α/Κ ''ΡΟΖΑΝΑ'' Σ.Α.Π. 18, 6χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL