Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Βόλο την 25/09/2016 -

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Βόλο την 25/09/2016 - Επικάθηση σε αβαθή Ι/Φ σκάφους στη Λέρο - Θάνατος λουόμενου στη Χερσόνησο - Διακομιδή ασθενούς

 

Συνέχεια ενημέρωσης:

Αναγνωρίστηκε ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του απογευματινές ώρες της 25/09/2016, από τη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν ξενοδοχείου ''ΞΕΝΙΑΣ'' Βόλου, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε από το ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Πρόκειται για ημεδαπό, ηλικίας 70 ετών.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λέρου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό επικάθησης σε αβαθή του Ι/Φ ''GLYKO'' σημαίας Ιταλίας στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Μερικιάς ν. Λέρου, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ κατέπλευσε το Ε/Γ ''ΥΔΡΟΒΙΟ'' Ν.Λ. 249 με επαγγελματία δύτη, με τη συνδρομή του οποίου το ''GLYKO'' αποκολλήθηκε και στη συνέχεια κατέπλευσε με ιδίες δυνάμεις σε μαρίνα της ν. Λέρου.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Λέρου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αποκατάστασης βλάβης.

 

*****

 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΜΑΛΙΑ'', 56χρονος αλλοδαπός.

Ανωτέρω μεταφέρθηκε στο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σύμης στο λιμένα Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 25χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL