Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πρέβεζα – Βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ F/D πλοίου στην Αίγινα - Θάνατος λουόμενου στην Κεφαλλονιά – Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Φολέγανδρο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Καβάλα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Πρέβεζα –  Βλάβη Ε/Γ-Υ/Γ F/D  πλοίου στην Αίγινα - Θάνατος λουόμενου στην Κεφαλλονιά – Τραυματισμός ναυτικού Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Φολέγανδρο – Σύλληψη αλλοδαπού στην Καβάλα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, επί της παραλιακής οδού Σπηλιαδού Πρέβεζας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 60χρονος διενήργησε αριστερή αναστροφή και συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ένας 18χρονος.
Από την σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημίες και στα δυο οχήματα ενώ τραυματίστηκε ο  ανωτέρω 18χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ F/D «XVIII» Ν.Π. 11500, ότι λίγο μετά την αναχώρηση του πλοίου από τον οικείο λιμένα προς εκτέλεση του προγραμματισμένου του δρομολογίου προς Πειραιά παρουσιάστηκε βλάβη της αριστερής προπέλας και  επιστρέφει.
Το ανωτέρω  Ε/Γ-Υ/Γ F/D πλοίο κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Αίγινας και  αποβιβάστηκαν οι σαράντα ένα (41) επιβάτες του οι οποίοι στη συνέχεια προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνας της πλοιοκτήτριας εταιρίας.
Κατόπιν διενέργειας επιθεώρησης από μέλη Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων και επαγγελματία δύτη διαπιστώθηκε αποκόλληση τμημάτων και των τριών πτερυγίων της αριστερής έλικας ενώ ένας εξ' αυτών είχε στρεβλωθεί.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ F/D «XVIII» Ν.Π. 11500, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομιστεί βεβαιωτικό αξιοπλοΐας από τον Νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδυνές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΓΡΑΔΑΚΙΑ” Αργοστολίου Κεφαλληνίας, 77χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, για τον τραυματισμό ημεδαπού ναυτικού (ειδικότητας ναυκλήρου), μέλος του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ” Ν. Πειραιά 11800.
Ο ανωτέρω, τραυματίστηκε μόνος του και υπέστη θλαστικό τραύμα στην αριστερή κοιλιακή χώρα ενώ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός του πλοίου από αγροτικό ιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φολεγάνδρου.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου.

*****
Ένας αλλοδαπός συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL