Σύλληψη παράνομου μετανάστη και διακινητή στην Ηγουμενίτσα

    Σύλληψη παράνομου μετανάστη και διακινητή στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς  

 

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 34χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, ο οποίος μετέφερε, μια (01) αλλοδαπή, χωρίς νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα, η οποία επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα  κατασχέθηκε.                                                                        

====================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, μεταφέρθηκε σήμερα, από το λιμάνι Λέρου στο λιμάνι Καλύμνου, με ναυαγοσωστικό  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,  28χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL