Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Ψαρά

 Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στα Ψαρά
 
 
 
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβαση τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο  που θα απέπλεε με προορισμό λιμένα Μπάρι Ιταλίας,  δύο (02) αλλοδαποί, 39 και 30 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν και επέδειξαν για τους ίδιους και για τα ανήλικα τέκνα που συνόδευαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Επίσης,  ένας 20χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Ανκόνα Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.
 
                                                                            *****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ψαρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''BLUE STAR 1'' Ν.Π. 10744, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο Πειραιά – Ψαρά – Οινούσες – Χίο - Μυτιλήνη, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμένα των Ψαρών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL