Θάνατος ανδρός στη Ραφήνα - Πτώση οχήματος στην θάλασσα στην Κάλυμνο - Τραυματισμός ατόμων στο λιμένα Βόλου - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα

Θάνατος ανδρός στη Ραφήνα - Πτώση οχήματος στην θάλασσα στην Κάλυμνο - Τραυματισμός ατόμων στο λιμένα Βόλου - Σύλληψη αλλοδαπών στην Πάτρα
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή  της παραλίας Μαραθώνα, 68χρονος ημεδαδαπός.
Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Παναεπιστημίου Αθηνών.
 
                                                                              *****
  Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή του οικείου λιμένα.
  Ο οδηγός εξήλθε με δικές του δυνάμεις καλά στην υγεία του, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ διαπιστώθηκε η βύθιση ενός Ε/Γ-Α/Ψ σκάφους.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.  
 
*****
 
  Ένας 60χρονος καθώς και ένας 38χρονος, στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Βόλου, τραυματίστηκαν πρωινές ώρες χθες, στον οικείο λιμένα, κατά την τέλεση καθαγιασμού των υδάτων.
  Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες που εκτοξεύθηκαν από Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος εν όψει του εορτασμού του καθαγιασμού, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο Κυβερνήτης του σκάφους από το οποίο εκτοξεύθηκαν οι φωτοβολίδες.
 
                                                                             *****
 
   Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, μία 30χρονη και ένας 29χρονος, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση , κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL