Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα - Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Νεάπολη Βοιών

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Πάτρα -  Διακομιδή ασθενούς - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Νεάπολη Βοιών

     Δύο (02) αλλοδαποί, ένας 28χρονος και ένας 27χρονος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
    Επίσης, ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επιπροσθέτως, ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου Λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι έφερε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκε σε άλλο πρόσωπο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
    Προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
     Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Λέρου στο λιμένα Καλύμνου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 29χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

*****
     Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νεάπολης Βοιών Λακωνίας στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Χαμόγελο- Στρογγυλή Λακωνίας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL