Πτώση Ι.Χ. οχήματος στο λιμένα Πειραιά – Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμένα Φολεγάνδρου

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Κέντρο Άμεσης Δράσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή προβλήτας 3, στην πύλη Ε1 του λιμένα Πειραιά, με δυο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι οι ανωτέρω επιβαίνοντες είχαν εξέλθει από τη θάλασσα με τη συνδρομή παρευρισκόμενων στην περιοχή και κατά δήλωσή τους είναι καλά στην υγεία τους ενώ η πτώση οφείλετε σε λάθος χειρισμό.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύστηκε με τη συνδρομή ιδιωτικού γερανοφόρου οχήματος.

 

*****

 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Φολεγάνδρου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''HELLENIC HIGHSPEED'' Ν.Π. 12331, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Λαύριο για Κέα – Κύθνο – Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σίκινο, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο  λιμένα Φολεγάνδρου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και  ότι θα συνεχίσει το  δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Κιμώλου.

Στο εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση ένας (01) επιβάτης, ενώ δεν ανέμενε επιβάτης για επιβίβαση στον οικείο λιμένα.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL