Τραυματισμός ναυτικού στη Θήρα – Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στο Ρέθυμνο

  Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ 06, για περιστατικό τραυματισμού 21χρονου ημεδαπού ναυτικού, μέλους πληρώματος, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Αθηνιού ν.Θήρας, κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, προερχόμενο  από το λιμένα Μήλου.
  Ο ανωτέρω ναυτικός τραυματίστηκε στο αριστερό άνω άκρο, κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης οχημάτων και πιο συγκεκριμένα ύστερα από εμπλοκή του αριστερού χεριού του, ανάμεσα σε φορτηγό όχημα και σε υποστύλωμα του κυρίως γκαράζ. 
  Άμεσα, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 
  Προανάκριση  διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας. 
 
                                                                           *****
 
  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου εντός της χερσαίας ζώνης λιμένας Ρεθύμνου, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68ρονος, επιχειρώντας αριστερή στροφή, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και  συγκρούστηκε με Δ/Κ που οδηγούσε 23χρονος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του δεύτερου. 
  Άμεσα ο 23χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από όπου και εξήλθε.
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL