Θάνατος ανδρός στην Αίγινα -

Θάνατος ανδρός στην Αίγινα - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Άγιο Κωνσταντίνο - Διακομιδές ασθενών

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αίγινας, απογευματινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ανδρός εντός του λιμένα χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ο ανωτέρω άνδρας ηλικίας 69 ετών, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αίγινας, ενώ η σορός του 69χρονου πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 

*****

 

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αγίου Κωνσταντίνου, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» Ν.Π. 9465, για καθυστέρηση του απόπλου του προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο, την 10:50 αντί της προγραμματισμένης 10:00, λόγω πρόσκαιρης αδυναμίας άρσης των αγκυρών.

Λίγο αργότερα και ενώ το ανωτέρω πλοίο βρισκόταν στη θαλάσσια περιοχή 01 ν.μ. από το λιμένα Αγίου Κωνσταντίνου, ο Πλοίαρχος ενημέρωσε την οικεία Λιμενική Αρχή για περιστατικό μηχανικής βλάβης στα βίντζια της πλώρης, και επέστρεψε στο λιμένα αφετηρίας όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 39 επιβάτες, τα 05 Ι.Χ και τα 03 Φ/Γ.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του Λιμεναρχείου Στυλίδας απαγορεύτηκε ο απόπλους του «ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ οι ανωτέρω επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

 

*****

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

  • 68χρονης από το λιμένα Σκιάθου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΣΟΣ'' Ν. Σ. 158 και

  • 5χρονου από το λιμένα Θάσου στο λιμένα Κεραμωτής Καβάλας, με το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΑΣΟΣ ΙΙ'' Ν.Π. 11836.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL