Προσάραξη Ε/Γ–Τ/Ρ–Ι/Φ στον Άγιο Νικόλαο

   Προσάραξη Ε/Γ–Τ/Ρ–Ι/Φ στον Άγιο Νικόλαο – Προσάραξη Ι/Φ στη Ρόδο – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα – Πνιγμός στα Χανιά

Μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αγίου Νικολάου, ενημερώθηκε για περιστατικό προσάραξης σε βραχώδη βυθό, του Ε/Γ–Τ/Ρ–Ι/Φ «ΕΛΕΝΗ» Ν.Η. 144, με σαράντα επτά (47) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην είσοδο του λιμενίσκου ΣΙΣΙΟΥ και σε απόσταση λίγων μέτρων από την ξηρά.

Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. διαπιστώνοντας ότι τρεις εκ των προαναφερθέντων είχαν τραυματιστεί ελαφρά κατά την αποβίβασή τους από το σκάφος και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης, από όπου και εξήλθαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Από την προσάραξη δεν παρατηρήθηκε ρύπανση της θάλασσας, ενώ προσπάθεια αποκόλλησης του «ΕΛΕΝΗ» θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια γερανού αφού  βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Προανάκρισηδιενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου.

=======================

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρόδου, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ «MOBY-DICK» σημαίας Ισραήλ, με δυο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» Ρόδου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώνοντας ότι οι δυο επιβαίνοντες είχαν εξέλθει από το σκάφος καλά στην υγεία τους, ενώ από την προσάραξη δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «MOBY-DICK».

=======================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του Τμήματος Αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΤΩ ΣΤΑΛΟΣ» Χανίων, 65χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χανίων.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL