Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και αλλοδαπού συνεργού στην Πάτρα – Πνιγμός στα Χανιά

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου με προορισμό την Ιταλία, 26χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε μία 28χρονη αλλοδαπή και τα δύο ανήλικα τέκνα της, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Οι ανωτέρω επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

=======================

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδός του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ–Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνόδευε 44χρονο αλλοδαπό, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα,  με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος και συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=======================

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ» Χανίων, 48χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χανίων.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL