Πτώση άνδρα στη θάλασσα στο λιμένα Πόρτο Λάγος –

Πτώση άνδρα στη θάλασσα στο λιμένα Πόρτο Λάγος  – Τραυματισμός άνδρα στο λιμένα Πάτρας – Κατάσχεση καπνικών προϊόντων στη Μυτιλήνη 
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β' Λιμενικό Τμήμα Πόρτο Λάγος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλαξανδρούπολης για περιστατικό πτώσης 78χρονου στη θάλασσα, στην περιοχή του οικείου λιμένα.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, που διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω, επιστρέφοντας από αλιεία με το Ε/Ρ σκάφος του και στην προσπάθειά του να εξέλθει επί του κρηπιδώματος, απώλεσε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα, από όπου ανασύρθηκε από παρευρισκόμενους.
Ο 78χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας, απογευματινές ώρες της 11-03-17, για την ύπαρξη τραυματισμένου άνδρα, στο νότιο λιμένα και συγκεκριμένα στο χώρο στάθμευσης, εντός του χώρου ISPS.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 44χρονο οδηγό Φ/Γ οχήματος, ο οποίος έχοντας τις αισθήσεις του, διεκομίσθη άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
 
 *****
Στον εντοπισμό και την κατάσχεση λαθραίων καπνικών προϊόντων προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή για εντοπισμό πλαστικής σακούλας, εντός επιβατηγού λιμένα και ειδικότερα στο κολυμβητήριο Μυτιλήνης, η οποία περιείχε σαράντα οκτώ (48) συσκευασίες καπνού των πενήντα (50) γραμμαρίων έκαστη, οι οποίες δεν έφεραν ταινία ασφάλειας – γνησιότητας.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL