Συνέχεια ενημέρωσης για την ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στην Άνδρο στις 14/03/2017 - Θάνατος αλιεργάτη στο Πευκί – Σύλληψη αλλοδαπής στη Χίο – Διακομιδές ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης για την ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στην Άνδρο  στις 14/03/2017 - Θάνατος αλιεργάτη στο  Πευκί – Σύλληψη αλλοδαπής στη Χίο – Διακομιδές ασθενών


Συνέχεια ενημέρωσης :
Αναφορικά με το περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Φ/Γ “MOON STEP” σημαίας Belize, με δώδεκα (12) αλλοδαπούς, μέλη πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή 3,8 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά ν. Άνδρου,   γνωρίζεται ότι το ανωτέρω Φ/Γ πλοίο κατέπλευσε  απογευματινές ώρες χθες, ρυμουλκούμενο από το Ρ/Κ «ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ 18» Ν.Π. 10966 στο αγκυροβόλιο Πειραιά .
Από την Λιμενική Αρχή Κερατσινίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Φ/Γ “MOON STEP” μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας και διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες την 14/3/17, η Λιμενική Αρχή Πευκίου από τον Κυβερνήτη του επαγγελματικού Α/Κ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΝΤΗΣ” Ν. ΑΙΔ. 50, για περιστατικό αδιαθεσίας 63χρονου αλλοδαπού αλιεργάτη, ενώ το σκάφος βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα Πευκίου Ευβοίας.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας για εξετάσεις, από όπου  αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για νοσηλεία, όπου και απεβίωσε σήμερα.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Μία 48χρονη αλλοδαπή συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Χίου στο λιμένα Χίου διότι κατείχε και επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

22χρονος από το λιμένα Αμοργού στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν.Ν. 53.
56χρονος, από το λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης για λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL