Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FRONTEX, Fabrice Leggeri, στην Αθήνα

Ο Εκτελεστικός  Διευθυντής της FRONTEX, Fabrice Leggeri, στην Αθήνα 
 
 
  Ευρεία σύσκεψη για την επιτήρηση των θαλασσίων και των χερσαίων συνόρων της Ελλάδας και τη συνδρομή που παρέχει η FRONTEX θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αύριο, Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 πμ.
 
  Η σύσκεψη πραγματοποιείται με την ευκαιρία της προγραμματισμένης επίσκεψης του Εκτελεστικού Διευθυντή της FRONTEX, Fabrice Leggeri, στην Ελλάδα. Ο κ. Leggeri θα συνοδεύεται από τετραμελή αντιπροσωπεία ανωτάτων στελεχών της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής – Ακτοφυλακής.
 
 Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι Υπουργοί Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός της Ελληνικής  Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης. Μετά τη σύσκεψη θα γίνουν δηλώσεις.
 
  Σημειώνεται ότι η Frontex (Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή), αποτελεί πλέον την αρμόδια Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαχείριση της συνεργασίας σε θέματα επιτήρησης - φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL