Πνιγμός υποβρύχιου αλιέα στον Πόρο

Πνιγμός υποβρύχιου αλιέα στον Πόρο - Τραυματισμός επιβάτη σε Κ/Ζ πλοίο στη Μυτιλήνη - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον Πόρο Κεφαλληνίας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΙΣΤΙ » Πόρου, 34χρονος υποβρύχιος αλιέας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πόρου.

===================

Πρωινές ώρες χθες, κατά την αποβίβαση επιβατών με λάντζα, στον προβλήτα του λιμένα Μυτιλήνης, από το Κ/Ζ «THOMSONSELEBRATION» σημαίας Μάλτας, προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, τραυματίστηκε στα σκαλιά ανόδου 61χρονος αλλοδαπός.

Ο 61χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» για παροχή πρώτων βοηθειών και εξήλθε αυθημερόν.  

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

===================

Απογευματινές ώρες χθες, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΑΝ. ΚΑΛΒΟΣ» Ν.Π. 10801, προερχόμενο από Κυλλήνη για Πόρο Κεφαλληνίας κατά τη διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησής του στο λιμάνι Πόρου Κεφαλληνίας, παρουσίασε βλάβη στο δεξί ράουλο ανύψωσης του καταπέλτη, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η ανύψωσή του.  

Οι ογδόντα τρεις (83) επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΙΟΝΙΣ» Ν.Π. 8775.

Από το Λιμενικό Σταθμό Πόρου Κεφαλληνίας απαγορεύθηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝ. ΚΑΛΒΟΣ» μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της ανωτέρω βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης πλοίων.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL