Σαντορινιός στην Αντιπολίτευση: Εμείς πιάσαμε τους στόχους βάζοντας κόφτη στην διαπλοκή, την διαφθορά και το μαύρο χρήμα

Κατά τη σημερινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τίτλο «Κύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για τον Έλεγχο και Διαχείριση του Έρματος και των Ιζημάτων που προέρχονται από τα Πλοία, 2004 και άλλες διατάξεις», ο Υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός απάντησε στις επιθέσεις της αντιπολίτευσης σχετικά με την Συμφωνία για την δεύτερη αξιολόγηση. http://www.youtube.com/watch?v=LhQJwgVxlcY&feature=youtu.be

«Η αντιπολίτευση με ψέματα δημιουργεί ένα ομιχλώδες τοπίο, λίγες ώρες μόνο μετά το κλείσιμο της Δεύτερης Αξιολόγησης, που κατάφερε η Κυβέρνηση».

«Τολμούν να μας εγκαλούν για τα εργασιακά ζητήματα. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι κερδίσαμε την επαναφορά της επεκτασιμότητας και της ευνοϊκότερης ρύθμισης για τις συλλογικές συμβάσεις. Όπως φαίνεται η αντιπολίτευση αυτά τα θέματα δεν τα θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικά για τον κόσμο της εργασίας».

«Η Αντιπολίτευση δεν αναφέρει καθόλου στις παρεμβάσεις της ότι δεσμευτήκαμε, ναι μεν, για 3,6 δις αρνητικά μέτρα, αλλά ταυτόχρονα και για 3,6 δις θετικά μέτρα, τα οποία και θα υλοποιηθούν».

«Εμείς δεσμευτήκαμε σε πλεονάσματα που παράξαμε και σε στόχους που πιάσαμε, βάζοντας κόφτη στην διαπλοκή, την διαφθορά και το μαύρο χρήμα. Αυτό δεν μπορέσατε να το κάνετε ποτέ εσείς. Το 2014 είχατε στόχο για 1,5% πλεόνασμα και φέρατε 0,2%. Αυτό από μόνο του που σήμαινε επιπλέον 2,5 δις μέτρα κάτι που δεν αποκαλύπτετε στον ελληνικό λαό, συνεχίζοντας να λέτε ψέματα». 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL