Εθιμοτυπική επίσκεψη της Γενικής Προξένου της Τουρκίας κας Oya Yazar στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας κα Oya Yazar στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη. 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας των δύο χωρών, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα έρευνας και διάσωσης στη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου. 
Από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφαλείας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Λαγουρός, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Στουρνάρας, καθώς και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Χριστιανός.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL