Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Ζάκυνθο - Σύλληψη ημεδαπού διακινητή αλλοδαπών στην Κω – Διάσωση επιβάτη από πτώση στη θάλασσα εντός λιμένα Παροικιάς Πάρου – Διακομιδή ασθενούς

Ένας 35χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εντός του επιβατικού σταθμού νότιου λιμένα Πατρών, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο. 
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, επί της οδού Διονυσίου Ρώμα στη Ζάκυνθο, όταν δίκυκλο όχημα που οδηγούσε 22χρονος  συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε όχημα, που οδηγούσε 34χρονος . 
Από τη σύγκρουση προκλήθηκε ο τραυματισμός του 22χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ' όπου εξήλθε.  
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.
*****
Στη σύλληψη ενός 52χρονου διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Λιμεναρχείου Κω.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω κατά το διάρκεια ελέγχων στη χερσαία ζώνη λιμένα Κω  από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τον Πειραιά, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους στο χώρο αποσκευών του οχήματος τρεις (03) αλλοδαπούς, για τους οποίους ισχύει το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νήσου Κω.
Οι ανωτέρω αλλοδαποί συνελήφθησαν επίσης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κω.
*****
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Λιμεναρχείου Πάρου για περιστατικό πτώσης ατόμου στη θάλασσα, στον λιμένα Παροικιάς Πάρου. 
Άμεσα προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο και στέλεχος  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα την επιτυχή διάσωση  72χρονης αλλοδαπής  από τη θάλασσα, η οποία  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Κουφονησίου στο λιμένα  Νάξου, με το Ε/Γ-Α/Ψ σκάφος “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ” Ν. Νάξου 53  68χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL