Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Ο/Γ-Ταχύπλοου πλοίου στον Πειραιά –

Σύλληψη Πλοιάρχου Ε/Γ-Ο/Γ-Ταχύπλοου πλοίου στον Πειραιά – Σύλληψη αλλοδαπού στη Ζάκυνθο Σύλληψη για παρακώλυση συγκοινωνιών και απείθεια στο Κατάκολο

 

Για παραβίαση των διατάξεων του Π.Δ. 381/01 (ΦΕΚ 252 Α΄) «Κύρωση Κανονισμού περί μέγιστου χρόνου απασχόλησης πληρωμάτων Ε/Γ-Ο/Γ-Ταχύπλοων πλοίων», συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ-Ταχύπλοου ''ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΤΖΕΤ 1'' σημαίας Κύπρου, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πειραιά, προερχόμενο από τους λιμένες Θήρα – Νάξο – Μύκονο.

Δικογραφία για το περιστατικό σχηματίζεται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ ο συλληφθείς Πλοίαρχος αφέθηκε ελεύθερος, κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 26χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας – Επιτελικού εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ζακύνθου, βρέθηκε στις αποσκευές του ανωτέρω ένα πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

 

*****

 

Για παρακώλυση συγκοινωνίας και απείθεια συνελήφθη μία 67χρονη πεζή, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Κατάκολου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, η ανωτέρω δεν συμμορφώθηκε σε νόμιμη πρόσκληση των λιμενικών οργάνων με αποτέλεσμα την παρακώλυση των συγκοινωνιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κατάκολου, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής κ. Εισαγγελέα ανωτέρω συλληφθείσα αφέθηκε ελεύθερη.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL