Θάνατος αλλοδαπού άνδρα στον Πόρο – Εισροή υδάτων σε σκάφος στη Νεάπολη Βοιών –Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πόρου, ότι στη θαλάσσια περιοχή πλησίον λιμένα Πόρου βρίσκεται αγκυροβολημένο το Ι/Φ – Α/Ψ σκάφος «ARC EN CIEL» σημαίας Γερμανίας με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, εκ των οποίων ο ένας χρήζει άμεσης ιατρικής περίθαλψης.
Στην περιοχή έσπευσε άμεσα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ενημερώθηκαν το δημοτικό ιατρείο Πόρου και το Κέντρο Υγείας Γαλατά.
Με την προσέγγιση του ανωτέρω σκάφους από το ΠΛΣ, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διαπίστωσαν ότι ο 80χρονος αλλοδαπός, είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Ανωτέρω ιστιοφόρο οδηγήθηκε στο λιμάνι του Πόρου, όπου ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του 80χρονου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πόρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
*****
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών, μέσω σταθμού VHF, ότι Ι/Φ σκάφος βρίσκεται σε κίνδυνο νότια της ν. Κυθήρων .
Άμεσα υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ._ΕΛ.ΑΚΤ. για την περιοχή, όπου εντόπισε το Ι/Φ σκάφος «SEA GHOST» σημαίας Γερμανίας, στο οποίο υπήρχε συνεχόμενη εισροή υδάτων.
Ο μοναδικός επιβαίνοντας του ιστιοφόρου, αλλοδαπός ηλικίας 60 ετών, επιβιβάστηκε στο ΠΛΣ με ασφάλεια, ενώ το  «SEA GHOST»  βυθίστηκε.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
*****
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, έλαβε χώρα πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Ξενοφώντος στην Κέρκυρα.
Συγκεκριμένα, μοτοποδήλατο με 40χρονο οδηγό προσέκρουσε σε φορητή πινακίδα.
Από το περιστατικό τραυματίστηκε ο 40χρονος που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κέρκυρας.
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Κέρκυρας  στο λιμένα της Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 28χρονη η  οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL