Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Ρύπανση στον Πειραιά

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Ηγουμενίτσας, όταν δίκυκλο που οδηγούσε 61χρονος, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 27χρονη αλλοδαπή.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 61χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

====================

Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα στο νέο λιμένα της Πάτρας από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, τρεις (03) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

====================

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για περιστατικό ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή  «ΠΑΓΟΔΑ» του Κεντρικού λιμένα Πειραιά.

Άμεσα, προσωπικό της Λιμενικής Αρχής έσπευσε στο σημείο, διαπιστώνοντας την ύπαρξη ρύπανσης από βιοδιασπόμενο  λιπαντέλαιο, εκτάσεως 30 τ.μ. περίπου, η οποία προκλήθηκε από το Ε/Γ-Τ/Ρ «PRINSENDAM» σημαίας Ολλανδίας.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ οι εργασίες απορρύπανσης ανατέθηκαν από το υπαίτιο πλοίο σε ιδιωτική εταιρεία.  

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL