Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή προσφύγων στη Μυτιλήνη -

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή προσφύγων στη Μυτιλήνη - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Κέρκυρα - Σύλληψη για αντίσταση και απείθεια στη Θεσσαλονίκη - Σύλληψη διακινητή προσφύγων στην Πάτρα - Σύλληψη παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα

 

Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού, φερόμενου ως διακινητή προσφύγων, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε μηχανοκίνητη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή “ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΦΤΑΛΟΥΣ” ν. Λέσβου, ο χειριστής της οποίας, αφού αποβίβασε ικανό αριθμό αλλοδαπών επί της ακτής, επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της εν λόγω λέμβου και τη σύλληψη του 36χρονου αλλοδαπού χειριστή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 29χρονου προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας.

Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Κέρκυρας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προέβησαν τα στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες, για αντίσταση και απείθεια.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

*****

 

Στη σύλληψη ενός 65χρονου οδηγού Φ/Γ οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω μετέφερε παράνομα εντός του Φ/Γ οχήματος που θα φόρτωνε σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία εννέα αλλοδαπούς, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

 

*****

 

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

      Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL