Θάνατος λουομένων στον Μαραθώνα και στο Κατάκολο - Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Γύθειο - Ασθένεια επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Κύθνο - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Πειραϊκή

  Θάνατος λουομένων στον Μαραθώνα και στο Κατάκολο - Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Γύθειο - Ασθένεια επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στην Κύθνο - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Πειραϊκή
 
  Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Σχοινιά στον Μαραθώνα Αττικής, 77χρονος.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών ''Η ΣΩΤΗΡΙΑ'' όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
           
   *****
  Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Καβουρίου Πύργου Ηλείας, 64χρονος.
  Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
  Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κατακόλου, ενώ παραγγέλθηκε  η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
 
        *****
  Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Γυθείου για την προσάραξη του Ι/Φ ''JOAHNNE'' σημαίας Αυστρίας, στη θαλάσσια περιοχή Μεζάπου Ανατολικής Μάνης.
  Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.,το Α/Ψ ΄΄ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ'' Λ.Γυθείου 1209 με επιβαίνοντες στελέχη του οικείου Λιμεναρχείου καθώς και το Α/Κ ΄΄ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ'' Ν.Γυθείου 11 .
Το ''JOAHNNE'' το οποίο προσάραξε λόγω μηχανικής βλάβης, αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από το Α/Κ ''ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ''στο λιμένα Οιτύλου. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
  Από το Λιμεναρχείο Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
 
  *****
 
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κύθνου απογευματινές ώρες σήμερα, για ασθένεια 83χρονου επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Θήρα για Ίο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο, Μήλο, Σίφνο,Σέριφο, Κύθνο και Πειραιά.
  Ο 83χρονος αποβιβάστηκε στο λιμένα Μέριχα Κύθνου όπου αρχικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Δρυοπίδας Κύθνου και στη συνέχεια με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Σύρο. 
  
  *****
  Μία νεκρή θαλάσσια χελώνα εντοπίστηκε και περισυνελέγη από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής μεσημβρινές ώρες σήμερα κατά τη διάρκεια περιπολίας του, στην Πειραϊκή. 
  Ενημερώθηκε παράλληλα η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL