«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα»

  «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα»
 
 
Τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού στο Καστελόριζο, παρέθεσε σήμερα (14/7/17) ο Νεκτάριος Σαντορινιός σε παρεμβάσεις στο ραδιοσταθμό Real και την εκπομπή ΤΩΡΑ του ΣΚΑΙ. 
 
«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προχώρησε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αμύνης το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έτσι, χθες το βράδυ, ξεκίνησε υδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού, χωρητικότητας 1.000 κυβικών νερού, με προορισμό το Καστελόριζο».
 
«Ταυτόχρονα εγώ προσωπικά απέστειλα και δεύτερη επιστολή, ακόμα πιο αυστηρή, στην  αρμόδια εταιρία που μεταφέρει το νερό με αίτημα να επαναφέρει άμεσα σε λειτουργία την δεύτερη υδροφόρα ως οφείλει, ώστε να διευκολυνθούν οι νησιώτες μας και να μην δημιουργηθούν άλλα τέτοια προβλήματα. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα. Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της υδροδότησης των νησιών και ιδιαίτερα του Καστελόριζου, ένα ακριτικό νησί με ιδιαίτερη εθνική σημασία». 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL