Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ηράκλειο –

Τραυματισμός επιβάτη σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο Ηράκλειο – Αποβίβαση ασθενούς από Κ/Ζ στο Κατάκολο – Σύλληψη παράνομου μετανάστη στην Πάτρα

Βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 33, για περιστατικό τραυματισμού 68χρονου επιβάτη, κατά την επιβίβασή του στο πλοίο, έπειτα από πτώση του από τη σκάλα.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και εξήλθε αυθημερόν. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

=======================

Απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κατακόλου ενημερώθηκε, από τον Πλοίαρχο του Κ/Ζ «CORAL» σημαίας Μάλτας, ότι κατά τον απόπλου του από το λιμάνι  με προορισμό την Σαντορίνη, 69χρονη αλλοδαπή επιβάτης υπέστη, εντός του πλοίου, εγκεφαλικό επεισόδιο και ότι πλοίο επρόκειτο να επιστρέψει στο λιμάνι του Κατακόλου.

Με την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι η ανωτέρω ασθενής παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γ.Ν.Ν. Πύργου.  

  =======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, με προορισμό την Ιταλία, ένας (01) 25χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.

 

 

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL