Τραυματισμός υποβρύχιου αλιέα στη Μύκονο – Τραυματισμός και απεγκλωβισμός αλλοδαπού από Φ/Γ όχημα στην Ηγουμενίτσα – Παραλαβή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ασθενούς επιβάτη από Κ/Ζ πλοίο στο Κατάκολο – Διακομιδή ασθενούς

  Τραυματισμός υποβρύχιου αλιέα στη Μύκονο – Τραυματισμός  και απεγκλωβισμός αλλοδαπού από Φ/Γ όχημα στην Ηγουμενίτσα – Παραλαβή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ασθενούς επιβάτη από Κ/Ζ πλοίο στο Κατάκολο – Διακομιδή ασθενούς    
 
 
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού 58χρονου υποβρύχιου αλιέα από διερχόμενο jet ski, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της παραλίας  Μικρής Λιάς ν. Μυκόνου.
Ο ανωτέρω τραυματισθείς καθώς και ο γιος του που τον συνόδευε, μεταφέρθηκε στην παραλία Καλαφάτη από το Τ/Χ ''ΣΚΙ ΝΑΥΤΙΚ ΙΙ'' Λ.Μ. 1339 το οποίο είχε σπεύσει στο σημείο, και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στο ''ΤΖΑΝΕΙΟ'' Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου.
 
*****
Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, για την ύπαρξη ενός εγκλωβισμένου 24χρονου αλλοδαπού μεταξύ του τράκτορα και του επικαθήμενου Φ/Γ οχήματος, κατά τη διάρκεια φόρτωσης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου με προορισμό το εξωτερικό και ενώ το ως άνω όχημα βρισκόταν μεταξύ της ράμπας και του καταπέλτη του πλοίου, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό του.
Ο ανωτέρω 24χρονος αλλοδαπός απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., κλιμακίου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προσωπικού παροχής υπηρεσιών ασφάλειας στο λιμένα και μελών πληρώματος του πλοίου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
 
*****
Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παρελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το Κ/Ζ ''NORWEGIAN STAR'' σημαίας Μπαχάμες, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 69χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο λιμένα Κατάκολου από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πύργου.
 
*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Λιναριάς ν. Σκύρου στο λιμένα Κύμης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 32χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL