Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στη Σαμοθράκη - Θάνατος λουόμενης αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ραφήνα - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στον Πόρο

 Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στη Σαμοθράκη - Θάνατος λουόμενης αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Ραφήνα - Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους στον Πόρο
 
 
  Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι εντός του λιμένα Θερμών ν.Σαμοθράκης έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στο Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΘΕΟΔΩΡΑ'' Ν.Α.116.
  Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία κατάσβεσε την πυρκαγιά, καθώς και στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής  όπου πόντισαν ειδικά απορροφητικά υλικά απορρύπανσης στην είσοδο του λιμένα Θερμών.
   Μετά το πέρας της κατάσβεσης το Ε/Γ-Τ/Ρ ημιβυθίστηκε εντός του λιμένα χωρίς να προκληθεί κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή ή άλλα σκάφη, ενώ πέριξ του ημιβυθισμένου σκάφους τοποθετήθηκε ειδικό πλωτό φράγμα απορρύπανσης.
   Από το Ά Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
 
*****
 
   Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδας Αττικής.
  Η γυναίκα είναι ηλικίας 70-75 ετών περίπου, ύψους 1,65-1,70, άρτιας σωματικής διάπλασης με κοντά καστανόξανθα μαλλιά. Επίσης φορούσε μαγιό μπικίνι χρώματος μαύρο στο κάτω μέρος και μαύρο με λευκό στο επάνω μέρος, κολυμβητικό σκουφάκι χρώματος γαλάζιου καθώς και βατραχοπέδιλα.
  Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπατών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
  Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
 
*****
 
   Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα οι Λιμενικές Αρχές Ύδρας και Πόρου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ'' Ν.Π. 9352  στη θαλάσσια περιοχή νήσων Τσελεβινίων Αργοσαρωνικού κόλπου.
  Στην περιοχή έσπευσαν δύο περιπολικά σκάφη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και δύο Ε/Γ-Λάντζες προς παροχή συνδρομής.Το ''ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ'' ρυμουλκήθηκε από τις δύο Ε/Γ-Λάντζες και συνοδεία του ενός περιπολικού σκάφους με ασφάλεια στο λιμένα Πόρου και τους δέκα επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.
   Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο του Πόρου ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Τ/Ρ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL