Αναγνώριση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αρτέμιδα Αττικής την 09/08/2017 – Ακυβερνησία Τ/Χ σκάφους στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο – Ακυβερνησία Θ/Γ σκάφους στην Μακρόνησο

Αναγνώριση σορού γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Αρτέμιδα Αττικής την 09/08/2017 – Ακυβερνησία Τ/Χ σκάφους στο νότιο Ευβοϊκό κόλπο – Ακυβερνησία Θ/Γ σκάφους στην Μακρόνησο 
 
 
  Αναγνωρίστηκε από οικείο της, η σορός γυναίκας που εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες  09/08/2017,  στη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδας Αττικής. 
   Πρόκειται για ημεδαπή ηλικίας 85 ετών.
 
     ****
 
  Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Καρύστου,Ραφήνας και Νέων Στύρων  από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Τ/Χ ''ΕΛΛΥΝ Ι'' Λ.Ερέτριας 1316 στη θαλάσσια περιοχή του νότιου Ευβοϊκού κόλπου.
   Στην περιοχή έσπευσε προς παροχή βοήθειας το Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ'' Ν.Π.12407, όπου εντόπισε και ρυμούλκησε το ''ΕΛΛΥΝ Ι'' με ασφάλεια στο λιμένα Νέων Στύρων.
   Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου απαγορεύτηκε ο απόπλους του  Τ/Χ σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.
 
 *****
 
  Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Λαυρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας της Θ/Γ ''ENERGY'' σημαίας Μ. Βρετανίας στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Μακρονήσου, με επτά επιβαίνοντες.
  Στην περιοχή έσπευσε το Φ/Γ-Ο/Γ ''ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ'', όπου εντόπισε το  ''ENERGY'', μετεπιβίβασε τρία άτομα εκ των επιβατών του και στη συνέχεια το συνόδευσε με ασφάλεια στον κόλπου Σουνίου. Επιπλέον στον κόλπο Σουνίου κατέπλευσαν ένα Ρ/Κ και ένα Τ/Χ όπου με τη συνδρομή τους, αποβιβάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στην ξηρά με ασφάλεια.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους της Θ/Γ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης εγγράφου οριστικής αποκατάστασης αυτής.
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL