Θάνατος λουόμενου στα Χανιά – Ελαφρύς τραυματισμός ανήλικου αλλοδαπού από πτώση θαλάσσιου αλεξίπτωτου στη Ρόδο –

Θάνατος λουόμενου στα Χανιά – Ελαφρύς τραυματισμός ανήλικου αλλοδαπού από πτώση θαλάσσιου αλεξίπτωτου στη Ρόδο – Σύλληψη αλλοδαπών και αλλοδαπού διακινητή τους στην Κω – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας – Διακομιδή ασθενούς
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΟΥΜ-ΚΑΠΙ” ν. Χανίων, 84χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
 *****
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ρόδου για περιστατικό τραυματισμό 10χρονου αλλοδαπού αγοριού, μετά από πτώση θαλασσίου αλεξίπτωτου στο οποίο επέβαινε και το όποιο έλκονταν από Τ/Χ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Φαληρακίου Ρόδου.
Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου διεγνώσθη ελαφρύς επιφανειακός τραυματισμός στο μέτωπο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση συνελήφθη ο εκμισθωτής και χειριστής του Τ/Χ, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ κινήθηκε και η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
 
 *****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών για παράβαση του άρθρου 182 Π.Κ. (παραβίαση περιορισμών διαμονής) και του 38χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν απογευματινές ώρες χθες στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Κω.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από το  λιμένα Κέφαλου Κω σε Φ/Γ όχημα με οδηγό τον 38χρονο, εντοπίστηκαν εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης όπισθεν των θέσεων του οδηγού και του συνοδηγού, οι ανωτέρω τρεις, για τους οποίους ισχύει το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νήσου Κω.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα.
 
 *****
Μία  θαλάσσια χελώνα του είδους “ΚΑΡΕΤΤΑ-ΚΑΡΕΤΤΑ” εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες χθες, στην περιοχή “ΓΚΛΙΑΤΗ”  εντός του κόλπου της Επιδαύρου.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή. 
 
 *****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ιθάκης 459, από το λιμένα Πίσω Αετού Ιθάκης στο λιμένα Σάμης Κεφαλληνίας, 20χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.  
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL