Σύλληψη ημεδαπού στην Άνδρο – Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ζάκυνθο και στην Ηγουμενίτσα – Διάσωση παρασυρόμενου κολυμβητή στην Αμοργό – Εντοπισμός σορού ανδρός στη Λέρο

Σύλληψη ημεδαπού στην Άνδρο  –  Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ζάκυνθο και στην  Ηγουμενίτσα – Διάσωση παρασυρόμενου κολυμβητή στην Αμοργό – Εντοπισμός σορού ανδρός στη Λέρο

    Ένας 29χρονος οδηγός Ε.Ι.Χ οχήματος συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Γαυρίου, για παράνομη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών και  διότι στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
    Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διενεργηθέντος τροχονομικού ελέγχου εντός του περίφρακτου χώρου του οικείου λιμένα, σε Ε.Ι.Χ. όχημα με οδηγό τον ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι, το όχημα ήταν έμφορτο με τριάντα επτά (37) παλιές μπαταρίες οχημάτων για τις οποίες ο ανωτέρω δεν διέθετε τα νόμιμα παραστατικά ενώ δεν διέθετε νόμιμη άδεια για την μεταφορά τους. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης.
    Προανάκριση κατά την τακτική διαδικασία, διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
           *****    
    Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες σήμερα από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζακύνθου πριν την επιβίβαση του σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο που θα απέπλεε με προορισμό το λιμάνι Ανκόνα Ιταλίας, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. 
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω έγγραφο.

*****
    Ένας 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας εντός του επιβατηγού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας διότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άνευ σφραγίδας εισόδου σε έδαφος Schengen με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
    Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
    Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Αμοργού από λουόμενους στην παραλία “ΚΑΜΠΙ” Αγίας Άννας στις νότιες ακτές ν. Αμοργού, για παρασυρόμενο κολυμβητή προς τη βραχονησίδα “ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΟΚΑΣΤΡΟ”. 
    Άμεσα στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π-Α/Κ “ΛΗΜΝΕΝΑ” Ν. Κ. 504 το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον ανωτέρω κολυμβητή, έναν 47χρονο ημεδαπό και τον αποβίβασε στην ακτή “Αγίας Άννας”.     Στη συνέχεια ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, απ' όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και εξήλθε.

*****
    Εντοπίστηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η σορός ενός 49χρονου ανδρός στη θαλάσσια περιοχή όρμου “ΛΕΠΙΔΑ” ν. Λέρου.
    Η σορός του ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου.
    Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή. 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL