Ακυβερνησία Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους στη Μύκονο –

Ακυβερνησία Ε/Π-Τ/Ρ σκάφους στη Μύκονο – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κεφαλληνία – Πτώση Ι.Χ.Ε οχήματος στη θάλασσα στο Μεσολόγγι – Θάνατος άνδρα στη Χίο – Θάνατοι λουόμενων στη Βουλιαγμένη και τη Ναύπακτο 
 
 
Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, για εισροή υδάτων στο πλωραίο τμήμα του Ε/Γ-Τ/Ρ-Ι/Φ σκάφους “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” Ν.Π. 5066, με οκτώ (08) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νότια ν.Δήλου.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής, απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. το Ρ/Κ “ΧΡΗΣΤΟΣ XL” Ν.Π. 11723 καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ  “ΧΕΜΕΡΑ” Ν.Π. 12468. Το “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” εντοπίστηκε από το περιπολικό Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ.  να πλέει ακυβέρνητο και αφού οι επιβαίνοντες του μετεπιβιβάστηκαν με ασφάλεια στο σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. και στο “ΧΡΗΣΤΟΣ XL”, ρυμουλκήθηκε αρχικά στον λιμένα Δήλου και στη συνέχεια στη μαρίνα Μυκόνου, όπου προσδέθηκε με ασφάλεια. 
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου, ενώ οι επιβαίνοντες του “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” μεταφέρθηκαν για προληπτικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.
 
*****
 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας για προσάραξη του Ι/Φ “DREAM” σημαίας Ιταλίας, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον λιμένα Αργοστολίου.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και συνοδεία του το “DREAM” με ιδία μέσα, κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμένα Αργοστολίου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
 
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου, για πτώση αυτοκινήτου, στη θαλάσσια περιοχή λιμνοθάλασσας Κλεισοβας Μεσολογγίου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στο σημείο διαπιστώνοντας τα ανωτέρω καθώς και ότι οι τρεις (03) επιβαίνοντες του, βρίσκονταν στη θάλασσα. Οι επιβάτες του Ι.Χ.Ε αφού απεγκλωβίστηκαν, διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για προληπτικές εξετάσεις.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον όρμο “ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ” Λαγκαδά Χίου, 49χρονος, ενώ εκτελούσε καταδυτικές εργασίες σε ιχθυοκαλλιέργειες. 
Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείου Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
 
 
*****
 
 
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βάρκιζας, 74χρονη.
Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Χανίων ν.Φωκίδας, 92χρονος.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ναυπάκτου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 
 
 
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL