Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στον Πειραιά - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Κεφαλλονιά - Σύλληψη αλλοδαπού στην Τήνο - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στα Ίσθμια

Μηχανική βλάβη Ε/Γ-Ο/Γ  πλοίο στον Πειραιά - Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό στην Κεφαλλονιά - Σύλληψη αλλοδαπού στην Τήνο - Εντοπισμός πυρομαχικού υλικού στα Ίσθμια 
 
    Ενημερώθηκε το Λιμενικό Φυλάκιο Αργοσαρωνικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου  Πειραιά απογευματινές ώρες χθες, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ'' Ν.Π. 8129, ότι κατά τον πλου του πλοίου προς τον οικείο λιμένα προερχόμενο από λιμένα Αγκιστρίου, παρουσίασε μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.
     Το ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ'' κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμένα Πειραιά με μία μηχανή, αποβιβάζοντας τριακόσιους δεκαπέντε επιβάτες, είκοσι τρία Ι.Χ.Ε και δύο Φ/Γ με ασφάλεια, ενώ η επιβατική κίνηση του επόμενου δρομολογίου προωθήθηκε στον προορισμό της με μέριμνα της εταιρείας με τα λοιπά δρομολόγια.
  Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του''ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΕΛΛΑΣ'' μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης διατήρησης κλάσης του πλοίου.
 
  *****
   Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραλιακή οδό Αργοστολίου “Ιωάννη Μεταξά'', όταν συγκρούστηκε Ι.Χ.Ε με οδηγό έναν 42χρονο,  με Δ/Κ όχημα που οδηγούσε ένας 20χρονος.
   Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 20χρονου, ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλλονιάς για παροχή πρώτων βοηθειών
   Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
   *****
 
   Στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού οδηγού προέβησαν τα στελέχη του Λιμεναρχείου Τήνου, πρωινές ώρες σήμερα στον εξωτερικό λιμένα Τήνου, διότι μετά από διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε λήξει η άδεια παραμονής του στην χώρα, καθώς και ότι στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης.
   Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
   *****
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ισθμίων, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από υποβρύχιο αλιέα για την ανεύρεση ενός (01) βλήματος όλμου, στη θαλάσσια περιοχή Λουτρών Ωραίας Ελένης Κορινθίας σε βάθος δύο περίπου μέτρων.
   Από την οικεία Λιμενική Αρχή σημάνθηκε η εν λόγω περιοχή, ενώ ενημερώθηκε η   4η Μεραρχία για τις δικές της ενέργειες.
 
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL