Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμού σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στην Πάτρα την 23/07/17 – Συνέχεια ενημέρωσης για εντοπισμό πυρομαχικών στα Ίσθμια την 12 και 13/08/2017– Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Χίο – Σύλληψη αλλοδαπών και του δι

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναγνωρίστηκε η σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 23/07/17, στη θαλάσσια περιοχή “ΦΑΡΟΥ” Πατρών.
Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας 35 ετών.
*****
Συνέχεια ενημέρωσης:
Εξουδετερώθηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, τα  δύο (02) βλήματα όλμου,   από κλιμάκιο πυροτεχνουργών ΟΕΝ/ΔΥΚ, τα οποία είχαν εντοπιστεί στη θαλάσσια περιοχή “Λουτρά Ωραίας Ελένης” Κορινθίας την 12 και 13 /08/2017 αντίστοιχα.  
*****
Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα τεσσάρων (54) προσφύγων προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ν. Παναγίας Οινουσσών, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι αφού μετεπιβιβάστηκαν σε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ., μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
*****
Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών για παράβαση του άρθρου 182 Π.Κ. (παραβίαση περιορισμών διαμονής) και του 48χρονου διακινητή τους προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Κω.
Ειδικότερα, σε γενόμενο έλεγχο πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου από το  λιμένα Κέφαλου Κω σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 48χρονο, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένοι στο χώρο των αποσκευών, οι ανωτέρω τέσσερις, για τους οποίους ισχύει το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης εκτός νήσου Κω.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL