Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Νάξο – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο – Θάνατος λουόμενου στη Μήλο – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Κόρινθο

 Μηχανική βλάβη Ι/Φ σκάφους στην Νάξο – Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στο Λαύριο  – Θάνατος λουόμενου στη Μήλο – Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στην Κόρινθο
 
     Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Νάξου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για περιστατικό μηχανικής βλάβης του Ι/Φ “LINEA” σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου με έναν (01) αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Άννας ν. Νάξου.
    Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62 το οποίο  εντόπισε και ρυμούλκησε το ανωτέρω Ι/Φ στο λιμένα Νάξου, με τον επιβαίνοντα καλά στην υγεία του.
    Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
*****

     Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Λαυρίου από ιδιώτη, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ “JOJO MARIA” σημαίας ΗΠΑ με έναν (01)  αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή όρμου Πέρδικας Λαυρίου.
    Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. και το Τ/Χ “ΣΕΑ ΣΟΣ 1” Τ.Λ. 325 το οποίο εντόπισε το εν λόγω Ι/Φ και αφού το αποκόλλησε, το ρυμούλκησε στον εμπορικό λιμένα Λαυρίου όπου κατέπλευσε ασφαλώς.
    Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμου, ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
    Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.
*****

     Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα από τη θαλάσσια περιοχή “Πολλωνίων” ν. Μήλου, 89χρονος.
    Ο θάνατός του ανωτέρω διαπιστώθηκε από ιατρό του Κέντρου Υγείας Μήλου.
    Διενεργείται προανάκριση από το  Λιμεναρχείο Μήλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

*****
     Μία (01) θαλάσσια χελώνα του είδους καρέτα - καρέτα εντοπίστηκε νεκρή απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Κορίνθου, στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΛΑΜΙΑ” Κορίνθου.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL