Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Βόλο

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στον Βόλο - Πνιγμός στην Πρέβεζα – Μεταφορές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της συμβολής των οδών Αργοναυτών και Κουταρέλια στον Βόλο, όταν δίκυκλο όχημα, με οδηγό 25χρονο, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα, με οδηγό 35χρονη και εν συνεχεία το Ι.Χ.Ε. συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Βόλου, με οδηγό 36χρονο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός  του οδηγού του δίκυκλου οχήματος, ο οποίος διεκομίσθει στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε αυθημερόν, ενώ υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο δίκυκλο και Ι.Χ.Ε. οχήματα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

=====================

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή όρμου «Βαθύ» Πρέβεζας, από προσωπικό του ΕΚΑΒ, 86χρονη ημεδαπή.

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Γ.Ν.Ν. Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της πρόκειται να διεκομισθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.      

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

·        81χρονου, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. και  

·        37χρονου, από το λιμάνι της Σύρου στο λιμάνι της Τήνου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL