Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Κέας και Κύθνου

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στις Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Κέας και Κύθνου

Την 05 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης επισκέφθηκε τις Λιμενικές Αρχές Λαυρίου, Κέας και Κύθνου.

Ειδικότερα, ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Α’ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τον Διοικητή της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Υποναύαρχο Λ.Σ. Αϊβαλιώτη Χαράλαμπο, επισκέφθηκε τις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές, όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Λαυρίου Πλοίαρχο Λ.Σ. Νικολόπουλο Σίμο και τους Προϊσταμένους των Λιμενικών Αρχών Κέας και Κύθνου. Ο Αρχηγός ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα των Υπηρεσιών τους και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με προσωπικό που υπηρετεί στις εν λόγω Λιμενικές Αρχές.

Στην Κέα ο Αρχηγός Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. συναντήθηκε, ακόμη, με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Ευαγγέλου Ιωάννη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καβαλιέρο Δημήτριο, ενώ στην Κύθνο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γαρδέρη Σταμάτιο με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.hcg.gr.


 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL