Τραυματισμός εργάτη στη Σαλαμίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στη Θήρα – Θάνατος λουόμενου στο Βόλο

Τραυματισμός εργάτη στη Σαλαμίνα – Σύλληψη αλλοδαπού στη Θήρα – Θάνατος λουόμενου στο Βόλο
 
 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Γ' Λιμενικό Τμήμα (Σαλαμίνας) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για τραυματισμό 54χρονου εργάτη, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών σε Ρ/Κ πλοίο, σε ναυπηγοεπισκευαστική επιχείρηση.
Συγκεκριμένα, κατά την εκτέλεση εργασιών στον εξωτερικό χώρο του Ρ/Κ, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο στο χώρο του ναυπηγείου, ο 54χρονος έπεσε από ανατροπή φορητής σκαλωσιάς, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο άνω άκρο. 
Ο τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
 
 
*****
 
Ένας 31χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες, στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ” ν. Θήρας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διότι σε γενόμενο τροχονομικό έλεγχο, κατελήφθη να μεταφέρει, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, δύο (02) αλλοδαπούς, με Ι.Χ. όχημα ομόρρυθμης εταιρίας, έναντι του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ (10,00€), υποκλέπτοντας το μεταφορικό έργο που είχε ανατεθεί σε άλλο φορέα.  
Από το Λιμεναρχείο Θήρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και ορίσθηκε ως μεσεγγυούχος, ο νόμιμος εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις. 
 
*****
 
Χωρίς τις αισθήσεις του, ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας ''ΣΟΥΤΡΑΛΙ'' Ν.Μαγνησίας, 75χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ''ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ'', όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL