Συνέχεια ενημέρωσης για τον θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού άνδρα στο νέο μώλο Δραπετσώνας την 06-09-2017 – Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μυτιλήνη – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης για τον θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού άνδρα στο νέο μώλο Δραπετσώνας την 06-09-2017 – Εντοπισμός και διάσωση προσφύγων στη Μυτιλήνη – Σύλληψη αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς

Συνέχεια ενημέρωσης:
Αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα την 06-09-2017 στο νέο μώλο Δραπετσώνας γνωρίζεται ότι, απογευματινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε από στελέχη της Άμεσης Δράσης Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, κατόπιν ενημέρωσης από ιδιώτη, το Ε.Δ.Χ. όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης, στην περιοχή της Καλλίπολης Πειραιά.
Ανωτέρω όχημα μεταφέρθηκε από γερανοφόρο όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διερευνηθεί.

*****

Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα εννέα (49) προσφύγων προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου ν. Λέσβου, φουσκωτή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης.
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****
Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί  λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

*****
Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα, με το  Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος «ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ» Ν.Θ. 41, από το λιμένα της Ανάφης στο λιμάνι της Θήρας, 63χρονης, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. 
 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL