Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Ηράκλειο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Θάνατος αλλοδαπού λουόμενου στον Πλαταμώνα – Διακομιδή ασθενών

Συνέχεια ενημέρωσης για τον εντοπισμό γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων στο Ηράκλειο – Σύλληψη αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Θάνατος αλλοδαπού λουόμενου στον Πλαταμώνα – Διακομιδή ασθενών 

Συνέχεια ενημέρωσης :
Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της, η σορός γυναικός αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε  μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Ηρακλείου.
Πρόκειται για ημεδαπή, 79 ετών.

*****
Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 21, 23 και 28 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

*****
Στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε ελέγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε βραδινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Λεπτοκαρυάς Ν. Πιερίας, 74χρονος αλλοδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, με το Ε/Γ-Τ/Ρ«ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν.Ν. 53, από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμάνι της Σύρου, δύο (02) αλλοδαποί, ένας 21χρονος και ένας 49χρονος, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL