Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη – Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Μεταφορές ασθενών

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 25χρονος, ο οποίος κατείχε εντός θήκης φορητού υπολογιστή έντεκα (11) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους 55,69 γραμμαρίων.  

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες. 

==================

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επρόκειτο να επιβιβασθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, με προορισμό την Ιταλία, πέντε (05) αλλοδαποί οι οποίοι μετέφεραν και παρείχαν άμεση συνέργεια σε τέσσερις (04) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό εξακοσίων πενήντα (650,00) ευρώ και τρία (03) πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.   

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω μεταφορές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης :

·        14χρονου, από το λιμάνι της Πάτμου στο λιμάνι Αγίας Μαρίνας Λέρου, με  το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΕΛΦΙΝΙ» Ν. Λέρου 56,

·        29χρονου και 86χρονης, από το λιμάνι της Σκοπέλου στο λιμάνι του Βόλου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΙΙ» Ν.Σ. 32 και

·        59χρονης, από το λιμάνι της Ιθάκης στο λιμάνι Σάμης Κεφαλληνίας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ν.Ι. 459.

 

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL