Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Στυλίδα

Εντοπισμός και διάσωση αλλοδαπών στη Μυτιλήνη και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους -Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα - Εντοπισμός νεκρής θαλάσσιας χελώνας στη Στυλίδα 
 
  Στον εντοπισμό και τη διάσωση πενήντα εννέα (59) αλλοδαπών προέβη, πρωινές ώρες σήμερα, πλωτό σκάφος δύναμης FRONTEX, το οποίο βρισκόταν σε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης ''ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017''.
  Συγκεκριμένα, ανωτέρω πλωτό εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή αεροδρομίου Μυτιλήνης,  λέμβο  με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
  Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πλήρωμα ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθη και ο 22χρονος αλλοδαπός διακινητής τους.
   Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης. 
 
*****
  Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν 68χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος κινούμενος στην παραλιακή, στην προσπάθειά του να στρίψει αριστερά συγκρούστηκε με  Δ/Κ με οδηγό έναν 17χρονο διερχόταν επίσης της παραλιακής.
  Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 17χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για τις πρώτες βοήθειες και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Φιλιατών ενώ μετέπειτα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για περαιτέρω εξετάσεις-νοσηλεία.
   Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 
 
*****
 
   Μία θαλάσσια χελώνα του είδους ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ εντοπίστηκε νεκρή, απογευματινές ώρες σήμερα, στην παραλία του Καραβόμυλου Στυλίδας.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.
Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL