Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητή τους στην Πάτρα – Μεταφορά ασθενούς

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.  

Επίσης, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο ίδιο λιμάνι, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με δύο (02) αλλοδαπούς, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, καθώς και το όχημα.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μεταφέρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου με το Ε/Γ–Α/Ψ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ» Ν. Νάξου 53 80χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: 

Κατηγορία:


Wildcard SSL